lördag 28 mars 2009

Maurit Paulson en key opinion leader?

Veckan som gick var tydligen "aktivering" av Maurit Paulsson som gällde. Hon har varit borta från debatten nu i åratal men nu så dök hon dels upp i TV sofforna och även bla med ett blogg inlägg (se nedan).

Jag vet inte vad det är som händer med poilitiker som passerar från vår lokala politik till den stora fina EU världen, men klart är att om en politiker kan vara rakt av säljare för allt det som indistri giganten Monsanto står för så borde dom låta ganska percis exakt så som nu Paulsson gör.

Hon gillar tydligen att framställa sig nu som den store politiske ledaren med insiker större än de som vi stackart perifera varelser har. Maurit vet helt enkelt bäst och hon är nu här för att tala om för dig och mig att vi bara är lallande byfånar. Kanske blir det så när man umgås lite för mycket med centralistiska sydeuroper med Napoleon och Kejsar ideal?

Jag har ett förslag till dig Maurit. Varför inte stanna i Bryssel nästa gång och fortsätt att umgås i din fina politiker värld mdm Von Oben och frottera dig med den globala industrin så jobbar vi vidare här hemma i sverige med att rädda vår mat?

Folkpartiet noterar jag håller på att fullstandigt tappa alla koncepter i alla frågor som har betydelse som ex energi och mat.

Dags att slakta den heliga ekologiska kossan
http://newsmill.se/artikel/2009/03/26/dags-att-slakta-den-heliga-ekologiska-kossan

Denna bok borde from nu permanent ligga överst på Maurits läslista:
Svart jord, Författare: Gunnar Lindstedt
http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9185865168

Så här ser det ut i Paulssons "rationella" ideal värld, fri från allt "ekologiskt "flams":

Monsanto - Djävulens högra hand
http://intheendwerealldebt.blogspot.com/2009/01/montesanto-djvulens-hgra-hand.html

Lite om Key Opinon Leders:
http://intheendwerealldebt.blogspot.com/2009/01/gmo-genmodifierade-organismer.html

Inga kommentarer: