måndag 16 mars 2009

AFA - antifascistisk faschism

När man vill ändra ett samhälle i grunden ge vissa intressen mer makt så är den gyllene regeln att detta gör absolut mest effektivt mha av kriser och konflikter. Genom att medvetaet skapa motsättningar i samhället för och emot där de olika sidorna anser att det naturliga och det mest effektiva sättet att skapa en bättre framtid är att helt neutralisera, eleminera och tysta sina opponenter och all opposition. Ju mer polariserat ju bättre och ju större changs till att de krafter som sedan kan utnyttja detta till sin fördel genom att presentera en lösning är det. Lösningen är oftast mer kontroll, större stat och mindre individuella rättigheter och friheter.

Tänk efter skulle du vilja ha det så i din egen familj? En som alltid bestämmer allt och de andra accepterar alltid utan diskussion? Alla tycker och gör samma sak?

Ironiskt så ju mer polariserade krafter som ex Neo Nazister och Anti facister är desto närmare varandra kommer de. De går sas cirkeln runt från var sitt håll så att de till sist hamnar på samma ställe.

Historie lösa och indoktrinerade Svenskar tror de flesta att Nazism och Fachism är extrem höger. I realiteten är detta inte fallet. Nazism är istället en förkortning av National Socialism så detta är samtliga krafter som önskar en starkare stat på individens bekostnad. Socialism är kommunism men med skillnaden att medans kommunister vill förändra omedelbart mha en revolution så vill socialister åstakomma samma sak men gradvis.

Facism är i realiteten en styrelseskick där staten tillsammans med stora företag och monopolister styr samhällsutvecklingen i en soppa av symbios, monopol och samförstånd. Det är ett samhälle där finansministern (Sträng) utan krav på tidsbokning tar emot kapitalisten Wallenberg och där de sedan tillsmmans sitter och kuckilurar om samhällsutvecklingen. Ingen insyn eller lokal demokrati här inte och det skattebatalarna förväntas göra är att i sitt anletes svett finansiera kalaset så att politikerna får ännu mer att säga till om och kapitalisterna berikas. De verkliga kapitalisternas ultimata styrelse skick är därför alltid Socialism och i slutändan kommunism men där de har rätten över sedel presserna och kontrollerar centralbanken.

Sedan har vi ju duktiga idioter. Sådana som bredvilligt ställer upp på denna charad och som låter sig manipuleras och luras ända in i absurdum allt i syfte att dessa krafter skall kunna nå de övergripande målen. Att de sedan svävar i fullständig okunskap om vad de eg bidrar med gör det hela så oerhört tragiskt att det i realiteten blir komik på absolut högsta nivå.

Guldmedaljen till dessa "nyttiga idioter" går utan konkurrens i Sverige till den organisation som kallar sig AFA.

Afa bakom bråken i Rosengård
http://www.dn.se/nyheter/sverige/afa-bakom-braken-i-rosengard-1.476051

Sedan finns det ju riktigt otäcka avarter av detta som ex sk "false flag operations". Syftet är det samma dock.

False Flag
http://intheendwerealldebt.blogspot.com/2009/02/false-flag.html

Naomi Klein: Disaster Capitalism
http://www.youtube.com/watch?v=JG9CM_J00bw

Inga kommentarer: