torsdag 14 maj 2009

Crosby raises his game -- again

Man måste nog säga att Cosby vann tvekampen mot Ovechkin inte bara för att Pittsburg i natt vann mot Washingtom med 6-2 utan därför att medan Ovechking var ganska anonym så storspelade Cosby i denna sista och avgörande match.

När man läser recensionerna från matchen så anser de flesta "over there" att Cosby nu med detta är no1. Tidigt i första så hade Ovechkin ett friläge vid 0-0 som han missade medans det istället blev just Cosby som fick in 1-0 senare i första perioden.

Det hann sedan riktigt rasa iväg och bli hela 5-0 innan Ovechkin reducerade efter slarv av Pittsburgs målvakt bakom egen kasse till 5-1.

Ni noterade väl att en av Pittsburgs målgörare i denna match var en av bröderna Staal (Jordan 20 bast)? Så tre av fyra Staal bröder spelar inte bara i NHL utan två av dessa dessutom nu i slutspelet fast i olika lag. Vinner Carolina med Eric Staal, 24 i natt finns möjligheten att de till sist kan komma att spela NHL final mot varandra.

Video sammandrag hittar man här:
http://www.nhl.tv/team/console.jsp?hlg=20082009,3,227

Ovechkin's playoffs end in Game 7 disappointment
http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=422708&navid=DLNHLHome

Crosby raises his game -- again
http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=422701&navid=DLNHLHome

Nu kommande natt är det sedan sista och avgörande matchen även mellan dels Detroit - Anaheim samt Boston - Carolina. Jag lyckades tippa helt fel inför förra duvningen för dessa matcher så kanske bäst jag håller tyst denna gång? Jag håller i alla fall tummarna för Detroit respektive Carolina.

Inga kommentarer: