fredag 30 januari 2009

Jimmy Lidberg på Kroppsinvest

Nu är det VM som är nästa sikte för vår 90 kilos brottare Jimmy Lidberg. Att han har kapacitet att bli bäst har han redan visat sedan länge nu gäller det bara att finslipa detaljerna. Ett av problemen en elitidrottare typ Lidberg har är ekonomin. Med i stort sett inga sponsorer och mycket modest finansiellt stöd från förbundet är han hänvisad till att arbeta och försörja sin familj (Jimmy har en 3 årig dotter) och sin idrottssatsning genom egen försorg och det gör han med den äran. Men för att få till det där lilla extra i den mer än stehårda internationella konkurrensen så har han inte råd att, som skedde förra våren att av ekonomiskt kontraktuella skäl tvingas att åka till Tyskland för att deltaga i +110 kilos klassen i en cup, skada sig utan måste nu se till att ha tillräckliga ekonomiska resurser för att kunna avstyra i alla fall sådan mer uppenbart idiotiska upplägg denna gång.

Får han nu bara ladda i lugn och ro denna gång och med det enormt proffssiga gäng och de rådgivare han idag omger sig med så kan det bara bli bra.

Om någon mot förmodan känner någon som skulle vilja vara med att sponsra en av våra idag mest lovande internationella idrottsmän i en världssport som brottning så hör av er till undertecknad.

Har ni sedan någon ishockey satsande individ i er omgivning ger jag er rådet att då skicka denne till något av Joakims hockey läger. Bättre upplägg går inte att få, ens internationellt.

Skall bli oerhört kul att sedan få införskaffa Joakim Dettners kokbok till hösten.

Jimmy Lidberg på Kroppsinvest
http://jdettner.blogspot.com/2009/01/jimmy-lidberg-pa-kroppsinvest.html

Idrotten kolhydrativrarnas sista bastilion?
http://intheendwerealldebt.blogspot.com/2008/11/idrotten-kolhydrat-ivrarnas-sista.html

1 kommentar:

Joakim Dettner sa...

Undertecknad sponsrar sedan 2007Jimmy Lidberg med nöje. Det är en härlig människa med enorm brottningspotential! Hjäplp oss att smälla "brottarpamparna" på fingrarna och matcha fram en odiskutabel Svensk VM seger i höst! Sponsra en riktig elitidrottare, sponsra Jimmy!