torsdag 12 november 2009

8 november 2009 - början av sjätte NATTEN

Det sista Mayakalender steget till 2012
I denna plan för utvecklingen av medvetande närmar vi oss nu den sjätte natten till Den Galaktiska Vågrörelsen, den åttonde av nio nivåer, som börjar den 8 november 2009. Om min förståelse av Mayakalendern är korrekt kommer vi att på denna kommande natten att bevittna den mest betydande omvandling av medvetandet någonsin i mänsklighetens historia.
http://www.calleman.com/content/articles/svenska/6e_natten.pdf

Filosoferingar inför Natt Sex
Så har ännu ett tun (360 dagar) passerat i pulsen av den Galaktiska Medvetandenivån (Undervärlden). Framför oss har vi nu endast två pulser kvar, innan vår medvetandeutveckling i denna lilla del av det eviga spiralkretsloppet är fullbordad. I morgon, 9 Imix (Alligator) går nu energierna från Natt Sex in helt obeslöjade. I denna puls är det Guden Innan Gryningen (med det aztekiska namnet Tlahuizcalpantecuhtli) som förmedlar energierna, och denna Natt sägs innebära sista prövningen, tankens förening med känslan, förståelse.
http://livsstrommen.se/

2 kommentarer:

K sa...

Det är intressant att "The Harmonic convergence" infann sig 1986 - samma år som världen enligt David Hawkins tog ett "språng" från 197 till 206 på hans medvetandeskala (om jag minns rätt). Kanske är det en fingervisning om vad "The Cosmic convergence" kan innebära nästa år? Intressant tid vi lever i, eller hur?

In the end we're all debt sa...

Det var faktiskt något jag inte noterat tidigare men du har helt rätt. Håller med gäller bara nu att klara av en natt till dvs ca ett år from nu.5e natten redan den ar rätt omtumlande på många sätt så