söndag 30 november 2008

Årets ledare ansvarig för en organisation som klarar 6% av sina mål

Någon som fattar hur detta hänger ihop? Årets ledare arbetar altså i en organistion som klarar sina mål bara till 6%.

Vilken annan organistion skulle kunna existera som inte klarar sina uppgifter till mer än en bråkdel så som Polisen idag altså gör? Vilken säljare skulle få behålla jobbet ens en dag om han bara klarade sin kvota till 6%?

Bästa vore väl istället att nu HELT lägga ner Polisen och spara på skattepengar och låta de som idag är Poliser istället utföra produktivt arbete till nytta för samhället ex inom ex vården eller industrin.

Jag har själv direkt och idirekt erfarenhet av hur Polisen arbetar. Som drabbad av bla villainbrott, bilstöld och div stölder av mina barns egendom i skolan har jag noterat Polisens TOTALA oförmåga men ännu mer anmärkningsvärt- ointresse - av att göra sitt jobb.

Den ENDA del av Polisen verksamhet som är effektiv är traffikpolisen. Men då handlar de ju inte om att straffa busar utan att sätta dit vanligt hederligt folk. Det är idag Polisen egentliga syfte och uppdrag dvs att skapa osäkerhet för vanliga människor så att de känner otrygghet rörande sin egen säkerhet på gator och torg och att de skall lära sig att respekt för privat egendom övht inte alls är något som är prioriterat från samhällets sida.

Sveriges Polis är världens mest inkompetenta organistaion ALLA kategorier.

Hon är Årets ledare 2008
http://www.salongk.se/artiklar/2008/11/05/72572441/index.xml

94 procent av brotten olösta
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_1978743.svd

Inga kommentarer: