torsdag 27 november 2008

Ibland är riktigt stora misstag inga blunders det bara ser ut att vara det

Det blir bara mer och mer fantastiskt när man ser resultaten nu av Busch 8 år vid makten. Kul i alla fall att det han explodera innan hans mandatperiod gick ut så att alla inser det elände han skapat.

De ljög om Irak och gick in där med utgångspunkten att det fanns "weapons of mass destruction". Det gjorde det inte och kostnaderna för Irak skenar men döljs för att det ligger "off budget".

Kommer ni ihåg för ca ett år sedan när Bernanke klart och tydligt sade till alla aktörer att "the sub prime issue is contained"? Nu vill man ha $700 till en bailout när alla vet att detta inte kommer att räcka och att beloppen som behövs snarare hamnar på mellan 2 -5 triljoner dollar.

Detta VET dessa herrar men de ljuger om det just nu. Dessa herrar ljuger sina medborgare rakt upp i ansiktet. De har konsekvent gjort detta under dessa år och de forstätter ända in i absurdum på samma sätt även framöver. Finns ingen anledning för något att någonsin tro på något herrarna Busch, Cheney, Paulsson och Bernanke säger. Vad de än säger är det bara lögn.

Med dessa Amerikanska finansiella självmord en helt bankrutt statsbudget så lämnas nu fältet helt vidöppet och fritt för de nya tillväxtekonomierna som med detta ges det utrymme de behöver för att fortsätta växa och utveckla sina ekonomier lika aggresivt som tidiger. De har sunda solida statsfinanser, budgetar i ordning och pengar i en omfattning som saknar motsvarighet i världshistorien.

Sedan skall man inte glömma att det var Clinton som skrev under handels avtalen som öppnade dörren på vid gavel för Kinserna. jag har lagt in information under en annan länk om just detta på detta forum. Resultatet ser vi nu.

OM det vore så att någon hade ett intresse av att fullständigt förstöra den Amerikanska medelklassen, hade ett politiskt motiv för detta så har man sedan dess inte kunna göra ett bättre jobb.

Frågan är altså finns det en tanke bakom allt detta eller är det bara så totalt inkompetent som det verkar? Lägg ner FED, för guds skull låt Case Manhattan och JP Morgan gå i konkurs och börja om på nytt efter att ha reformerat det Amerikansk finansiella system där penningmängden stenhårt from nu knyts till den reala ekonomin och där privata banker och finansiärer inte skall ha del i eller vinst möjligheter genererade från statsupplåningen.

Skall vi gissa att det nu i en framtid kommer komma fram någon person som föreslår en lösning på alla världens finnans problem? Kanske är det Soros i kombination med och understödd av Kissinger som kommer att föreslå att vad världen nu istället behöver är en och samma valuta för hela världen reglerad av en central världsriksbank? IMF har ju redan i realiteten med massutlånigar börjat agera som ett globalt FED.

Vem det än blir så ger jag mig tusan på att någon snart kommer att försöka "plantera" ett sådant förslag. Då gäller det att kämpa emot för allt vad du håller kärt.

9/29/2008 - Peter Schiff On The Glenn Beck Show
http://www.youtube.com/watch?v=EMrQMUGxTS4

Inga kommentarer: