fredag 28 november 2008

Har du blivit dummare lille vän?

Man skall ha klart för sig att livsmedels industrin har som övergripaqnde mål att ta död på oss alla eller snarare se till så att vi blir så sjuka som möjligt så att vi blir helt beroende av läkemendel.

Läkemedelsindustrin och livsmedelsindustrin är banditer av värsta sort. Man set hur illa ställt ex när man kollar hur kemi, läkemedels och livsmedelsindustrin tagit fram medlet Aspartan. Aspartan tog ursprungligen fram som ett cellgift som läkemedels industrin föersökte pracka på oss konsumenter.

Medlet fungerade inte bra men då insåg kemiindustrin att medlet fungerade aldeles förträffligt som ett insekts bekämpningsmedel. Så man gjorde mängder av produkter för just detta ändamål för att bekämpa insekter vilket var framgångsrikt.

Då insåg livsmedels industrin att medlet faktiskt var sött så man började så smått att använda aspartan som sötningsmedel i livsmedels industrin. Idag används aspartan som alternativ till socker i i stort sett alla sk light produkter. Fördelen är dess mycket låga kostand ca 10% bara jmf med vanligt socker. Mycket aspartan finns dessutom i mycket av det smågodis vi ger våra barn. Dvs en lördagskväll med läsk och smågodis till våra barn innebär i reraliteten att vi punpar våra ungar fulla av cellgift/insektsbekämpningsmedel.

Idag finns ex en läsk som heter FUN light som är ett ypperligt bekämpningmedel mot insekter och myror. Har du problem med myror så köp FUN light och häll över de områden du vill myrsanera och myrorna kommer att försvinna direkt.

Varför ställer vi inte alla de proffessorer industri ledare som är ansvariga för att i realiteten göra oss sjuka inför krigsrätt och skjuter dom direkt? Behövs ingen rättegång utan vi startar helt enkelt en revolution stormar dessa kemi/Livsmedels//läkemedelsbolag och river ner dom en gång för alla?

Köp närodlat av odlare/uppfödare du vet är seriösa där djuren levt ett gott naturligt liv och slaktas på plats. Köp ALDRIG halvfabrikat av någon sort ocm du vill behålla din egen och din familjs hälsa och leva ett friskt liv.

Aspartam är förbjudet i Japan. Där föredrar man Stevia - vilket är förbjudet i västländerna.... http://sv.wikipedia.org/wiki/Stevia

Coca Cola + Stevia = http://www.nyfikenvital.org/?q=node/2157

Senaste jul gav jag "Den hemlige kocken" i julklapp till släkt och vänner. http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9170373159

Där kan man bla läsa att livsmedelsindustrins drivkraft för lightprodukter är att dessa kostar mindre att producera och att man kan ta ut ett högre pris jmf med traditionella livsmedel.

Just nu körs denna kampanj aggresivt för FUN Light i bla TV. FUN Light är altså baserat på Aspartam och trots att de finns i mängder av olika smaker som ex Lime, Svarta Vinbär etc etc så finns INGEN frukt i dessa drycker. Det är bara articifiella kemiska smakämnen. Otroligt att ett sådant medel får marknadsföras och säljas i vårt land.
http://www.funlight.se/


Aspartame, MSG, Dumbing Down Society
http://www.youtube.com/watch?v=S8kgJfw699E&feature=related

http://www.russellblaylockmd.com/ http://www.whale.to/v/Aspartame_Truth.pdf

Excitotoxins: The Taste That Kills http://www.amazon.com/gp/product/0929173252/ref=cm_cr_pr_product_top

Health and Nutrition Secrets (Paperback)
http://www.amazon.com/Health-Nutrition-Secrets-Russell-Blaylock/dp/0929173481/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1216364887&sr=1-1

Någon som kommer ihåg Socialstyrelsens kampanj "..ät 6-8 brödskivor om dagen?" I ljuset av nedanstående vad håller denna myndighet eg på med?

Snabba kolhydrater skadar hjärtat Blekinge 2008-03-22
Kost med för mycket snabba kolhydrater ökar risken för hjärt- och kärlsjukdomar, enligt en sammanställning av 37 koststudier. Den australiska sammanställningen, som publiceras i det senaste numret av The American Journal of Clinical Nutrition, visar att kost med ett högt glykemiskt index (GI) ökar risken för hjärt-och kärlsjukdomar med 40 procent. Dessutom finns ett samband mellan högt GI-värde och cancer i bröst och ändtarm. GI-värdet ökar i en kost som baseras på snabba kolhydrater. – Det är en välgjord studie där man jämfört många fall under lång tid. Resultatet understryker betydelsen av att äta bra kolhydrater, och ligger på så vis i linje med den kunskap vi har, säger Tommy Cederholm, professor i klinisk nutrition, till Svenska Dagbladet. Sedan tidigare är det känt att ett högt intag av snabba kolhydrater ökar risken för diabetes. Snabba kolhydrater finns bland annat i pasta, potatis, kakor och vitt bröd. Socialstyrelsen har på senare tid öppnat dörren för läkare som vill råda sina patienter att dra ner på kolhydraterna och i stället äta mer fett.
http://www.blt.se/nyheter/blekinge/snabba-kolhydrater-skadar-hjartat-(544994).gm

Inga kommentarer: