onsdag 10 mars 2010

Börja bli intollerant mot intolleransen

Så här uttrycker sig svenske Socialdemokratiske riksdags kvinnan Nalin Pekgul nu i media ang Viks Mohamed karrikatyr som rondellhund:

"Lars Vilks rondellhund har spelat extremisterna i händerna och försvagat muslimer som slåss för yttrandefrihet och demokrati, anser Nalin Pekgul, ordförande för S-kvinnor.
- För mig är en konstnär någon som slår uppåt, mot överheten. Inte nedåt på en svag grupp som redan ligger, sade hon i Efter tio i TV4."


och vilket människovärde anser du en människa och dessutom konstnär som Viks har kära Nalin Pekgul givet att han tom vågar att ifrågasätta och sätta i proportrion Muslimers ensidiga och enfaldiga Islamism och Muhammed dyrkan?

Själv tycker jag att en svensk riksdagskvinna som Pekgul som på detta sätt sparkar på en redan liggande och tom av Islamistiska fundamentalister dödsdömd människa och konstnär inte förttjänar att vare sig representera Sverige och inte heller för den delen verka i vår demokrati.

Vi kanske alla i sverige from nu annars måste vända oss till politiker som Pekgul och stämma av vad vi får säga så att vi inte riskerar att dödas av fundamentalistiska dödspatruller.

Pekgul: Vilks sparkar nedåt
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/pekgul-vilks-sparkar-nedat_4404599.svd

Själv tänker jasg sätta upp en rondell gris föreställande "profeten" Mohammed.

Sedan så kan man ju fråga sig eg hur "svaga" dessa "redan utsatta" grupper är när det är uppenbart att delar av dessa själva och i allt större utsträckning står bakom hat brott och kampanjer i en allt tillstagande styrka:

Hatbrotten mot judar ökar i Skåne
http://hd.se/skane/2009/11/24/hatbrotten-mot-judar-oekar-i/

1 kommentar:

KH sa...

Mig tycks det som islamiterna inte är muslimer som dyrkar samma gud som kristna och judar, utan dyrkar Muhammed som en avgud, vilket är förbjudet inom Islam. Han var dock bara en människa, om än en profet och muslimer borde kunna tåla ett ifrågasättande av åsikter från 800-talet utan att bli rabiata.