torsdag 15 oktober 2009

Direktör läser Aftonbladet, svartlistar Dr Dahlqvist

Så har fungerar i realiteten en facist stat. Staten samarbetar så tätt med industrins intressen och går industrin tillmötes i allt att det går i princip inte att särskilja dessa.

Att människors hälsa riskeras, att människor dör in förtid i sjukdomar som diabetes, hjärtinfark och cancer och med grava och allvarliga störningar i sitt metabolistiska system rör ingen av dessa intressen i ryggen. Har man som byråkrat gjort karriär, inte på vare sig kompetens eller integritet, utan istället genom att i alla lägen sätta livsmedels och läkemedels industrins intressen i första hand så finns inget större hot mot detta etablisemang än sanningen. Att industrin intresse enbart och uteslutanda handla om vinst maximering och inte vår hälsa det vet vi sedan tidigare.

Det är till skitstövlars lön som denne primärvårdsdirektör i Västernorrland, Lennart Moberg som dina surt förvärvade skattepengar går. Han skrattar ända vägen till banken samtidigt som du, din familj och dina barn betalar med sin hälsa och sina liv.

Och du har inte ens rätten ens att ställa frågan om det finns alternativ till deras "religion". Nu rycker som sagt inkvisationen ut denna gång i historien i lite annan tappning men med exakt samma andemening.

Att som Livsmedelsverket gör tvinga våra barn och gamla att äta luft och vatten, margarin och lättmjölk istället för riktig mat med näring för människor det är helt i sin ordning. Att offentligt ens uttrycka sin misstro mot att detta ger dig i princip ett yrkesförbud. Välkommen till DDR anno 2009.

Att vi skall lämna livsmedels industrins hopkok, tillsattser och kemiska sörjor på butikshyllan är väl det få som inte redan insett. Att man som pesten skall undvika alla former av det som elände som sprids via läkemedels industrin är även detta klart som korvspad. Kanske inte alla förr än nu dock har insett vidden av den indoktrinering vi är utsatta för och hur begränsade dina rättigheter till rätt information och vård eg är.

Dahlqvist som tidigare hade en anmälan till Socialstyrelsen från Dietisterna ordförande Rothenberg hängande över halsen skall nu återigen jagas. Min beundran för hennes integritet och mod är enormt.

Att Dietister är en yrkeskår utan vare sig kunskap eller eget självständigt tänkande visste vi. Att de leds av en ordförande som gör allt för att lägga ut dimridåer och hindra sanningen från att nå ut till allmänheten hade vi alla sedan tidigare klartv för oss. Kanske färre dock intills nu har insett att i realiteten hela sjukvårds etablisemanget handlar, inte om att göra oss friska, utan istället det omvända.

Förklara annars det faktum att diabetes exploderar och kryper ned i åldrarna, att hjärtinfarkt som i stort sett var en okänd sjukdom i början av seklet ökat så dramatiskt, att vi har en formlig epedemi av allergier och cancer, att antalet överviktiga hela tiden ökar och att sjukvården bara klarar att hantera akuta sjukdomar som benbrott, hjärtinfarkter (när de väl inträffat, inte innan) osv men ALDRIG långsiktigt klarar av att bota sk kroniska sjukdomar och att allt som inte är bevisat skadligt anses var i sin ordning av Livsmedelsverket. Jag däremot stoppar bara i mig och mina anhöriga sådant som bevisligen gör mig gott.

Vad blir nu nästa steg? Att Mats Nilsson på SvD, ni vet han som skrivit bla "Den Hemlige Kocken" tvingas sluta sitt arbete på tidningen och att hans böcker bränns på bål? Att Bo Zackrissons hemsida "Toxiska Epistlat" stängs ned pga hans kritiska gransking rörande hur upphandlingen av Svin influensa vaccinet hanterats? Att läkare och annan sjukhuspersonal åsiktlistas med avseende på deras ställning i kostdebatten och beläggs med yrkesförbud, à la IBs listor. Då var det socialdemokrater som i hemliget och i det dålda listade kommunister på uppdrag av CIA. De som drabbades hade aldrig någon changs till upprättelse eller fick veta de verkliga orakerna till varför de inte kunde få jobb. Allt skedde ju i det fördålda. Denna gång kanske motsvarande listning sker på uppdrag av multinationella lmargarin och läkemedels intressen. Eller så kanske man inte behöver ta till så drastiska metoder då man istället genom att skrämma till tystnad kan få rättning i leden. Säg den läkare som nu, utan att tänka sig för både en och två gånger, vågar yttra sig offentligt i frågor rörande kost och hälsa.

Den multinationella nöjesindustrin har redan lyckats att stänga ner Pirat Bay inte bara genom en fällande dom utan även mha för svenska förhållanden fullständigt fantastiska karv på ekonomisk ersättning. Jmf dessa ersättningsnivåer med de som gavs i mordfallet Engla och parodin och paradoxen är total. Men så blir det när profit värdesätts av industrin och det juridiska systemet mer än människoliv.

Och som lök på laxen har vi den helt absurda FRA diskussionen som trots att den röstats ned nu ändå kommer att implementeras enligt sin ursprungliga version, i stort sett.

Dags att vakna?
http://www.kostdoktorn.se/direktor-laser-aftonbladet-svartlistar-dr-dahlqvist

Öppet brev till Lennart Moberg
http://blogg.passagen.se/millimetervagor/entry/%C3%B6ppet_brev_till_lennart_morberg

Sedan ang det dunkel Zackrisson talar om nedan så är det solklart så att alla ev kostnader orsakade av detta vaccins direkta eller indirekta biverkningar kommer vi skattebetalare oavkortat att stå för - naturligtvis. Intäkterna däremot kommer, naturligtvis, oavkortat gå till lägemedelsbolaget. I facist stater görs alla affärer enligt detta upplägg och alltid utan reel allmän insyn.

Häromdagen inleddes det gigantiska massvaccineringsprogrammet. Ett experiment med ett oprövat vaccin, innehållande bland annat toxinen kvicksilver och adjuvanten skvalen, med hela Sveriges befolkning där ansvarsfrågorna är höljda i dunkel.
http://blogg.passagen.se/millimetervagor/entry/slutreplik_i_vaccinationsdebatten

Och så här gör Lars Mobergs landstings kollegor affärer i det fördålda i Stockholm

Så mörkades den kritiska rapporten om vårdmat
http://intheendwerealldebt.blogspot.com/2009/06/sa-morkades-den-kritiska-rapporten-om.html

Inga kommentarer: