söndag 25 oktober 2009

The Obama Deception HQ Full length version

Watch the Obama Deception and learn how:

- Obama is continuing the process of transforming America into something that resembles Nazi Germany, with forced National Service, domestic civilian spies, warrantless wiretaps, the destruction of the Second Amendment, FEMA camps and Martial Law.

- Obama's handlers are openly announcing the creation of a new Bank of the World that will dominate every nation on earth through carbon taxes and military force.

- International bankers purposefully engineered the worldwide financial meltdown to bankrupt the nations of the planet and bring in World Government.

- Obama plans to loot the middle class, destroy pensions and federalize the states so that the population is completely dependent on the Central Government.

- The Elite are using Obama to pacify the public so they can usher in the North American Union by stealth, launch a new Cold War and continue the occupation of Iraq and Afghanistan.
http://www.youtube.com/watch?v=eAaQNACwaLw&feature=fvw

3 kommentarer:

K sa...

Oavsett hur sant det här är eller inte är, så finns det ett grundläggande och avgörande problem: den energi som dessa kritiker har anammat är väldigt väldigt låg: det är rädsla, hat, vrede, paranoja (oavsett hur underbyggd den eventuellt är), och det är som jag förstår det helt fel väg att gå, ur ett andligt/krasst (ny)vetenskapligt sätt att se. Oavsett om de har rätt i sak eller inte (vilket jag inte vet och inte kan ta ställning till) så är den energin ingenting som lyfter världen, tvärtom.
Jag tror att kärlek (agape) är svaret på allt, hur svårt det än kan verka. Alla andra vägar leder förr eller senare till undergång. I den stund jag besvarar vrede/hat med vrede/hat är jag förlorad och har egentligen bara spelat vreden/hatet i händerna. Det har t.ex. varit populärt och polititskt korrekt att hata Bush den yngre, men det är alltså en fundamental missuppfattning av hur saker och ting fungerar i den här världen. Enda sättet att "oskadliggöra" honom (dvs verkningarna av hans destruktiva politik) är att älska honom. Det visste Jesus, det visste Buddah, det visste Gandhi och Mandela. Det har alla mystiker och visa människor genom hela historien vetat.

In the end we're all debt sa...

Precis det här antagligen pudels kärna av det jag måste försöka att lära mig. Något eg man "vet" men som "egot" listigt kämpar emot. Tack för påminnelsen.

K sa...

Glad att det landade så. Det är träning och träning som gäller tills det blir en ny vana att tänka i andra banor och att se med nya ögon.
Ha det gott.
Kajsa