söndag 25 oktober 2009

4 döda av svininfluensa vaccin - Israel stoppar vaccinering

Following the death of four men who had been inoculated against flu, Israeli authorities have suspended nationwide flu vaccinations.

Israeli Health Minister Yacov Ben Yizri says epidemiologists and public health experts are conducting an investigation and have also requested that the manufacturers French firm Sanofi-Aventis conduct its own investigation; meanwhile the vaccination programme has been suspended.
http://www.news-medical.net/news/2006/10/23/20673.aspx


Vaccinkoppling utreds efter dödsfall
Nu utreds ett tredje dödsfall som kan ha koppling till vaccinet mot svininfluensan. Det rör sig om en 74-årig kvinna som avled i Sollefteå fyra dagar efter det att hon hade vaccinerat sig.
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3699001.svd

Robert F. Kennedy Explains the Autism Coverup
http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/07/18/Robert-F-Kennedy-Jr-Explains-the-Autism-Coverup.aspx

3 kommentarer:

Cornucopia? sa...

Varje dag dör ungefär 200 svenskar. Om 1 miljon svenskar vaccinerar sig mot svininfluensan kommer 1/9*200*7=155 svenskar att dö inom en vecka efter vaccinationen.

Det betyder inte att de dog av vaccinationen.

In the end we're all debt sa...

En bättre strategi än att vaccinera sig är att se till att ha ett gott immunförsvar. Det får man när man äter bra och näringriktig mat och underhåller håller en mental såväl som fysisk balans och kondition.

Virus och bakterier har alltid varit människans värsta fiende genom årtusendena och de som faller offer för dessa är i första hand de som inte uppfyller ovanstående kriteria. De kan läpligen benämnas riskgrupper. Vi har nu under några decennier varit välsignade med en gåva i form av antibiotika som vi tyvärr missbrukat så till den milda grad att detta snart inte längre ger oss någon lindring. Då återstår bara den gamla beprövade metoden att se till att människan ständigt uppgraderar sitt virus skydd med senaste versionen och detta får man lämpligen genom att utsätta sig inte vaccinera sig mot virus.

Et totalt tossig ide är att vaccinera en hel befolkning och det är bevisligen så att det finns mängder av högrisk grupper som genom att vaccinera sig istället för att få ett bättre skydd får en försämring. Exempel på sådana individer är ex männisor med bechterev och andra autoimunna sukdomar. Det är bevisligen så att dessa riskerar sin hälsa genom att vaccinera sig.

De som vaccinerar sig kommer med detta inte "hänga" med nästa omgång utvecklade virus och de riskerar att drabbas etter värre nästa gång det beger sig. Dvs om man inte har som regel att alltid vaccinerar sig för allt. En dröm för läkemedelsbolag men definitivt inte för andra.

In the end we're all debt sa...

Man kan även ställa sig frågan om det nu skulle vara garanterat riskfritt att vaccinera sig varför läkemedelsbolag då anser sig behöva en friskrivnings klausul? I en sådan frånsäger sig allt ansvar för ev biverkningar så som har gjorts i det avtal som svenska staten gjort med berört läkemedelsbolag. De tar pengarna glöadeligen naturligtvis och skattebetalarna tar risken. Känns detta upplägg igen?