torsdag 25 februari 2010

Sveriges Polis är världens mest inkompetenta organistaion ALLA kategorier.

Uppenbart är att det för att göra snabbast karriär i en organisation som den Svenska Polisen varit inte att fokusera på det som eg är polisens uppgift dvs att förhindra och klara upp brott skydda och bevaka allmänhetens intressen utan istället framstå som den mest politiskt korrekte företrädaren inom "mjuka" frågor som jämnställdhet och invandring.

Så på dessa grunder kan man altså göra en lyande karriär.

Årets ledare ansvarig för en organisation som klarar 6% av sina mål
Carin Götblad, chef för landets största polisdistrikt Stockholm med 7.000 anställda, har korats till "Årets ledare 2008" av tidningen Affärsvärlden. Här delar med sig av sina ledarskapstips.
http://intheendwerealldebt.blogspot.com/2008/11/rets-ledare-ansvarig-fr-en-organisation.html

Karriär på bekostnad av brottsbekämpning.
Kollegorna var dock inte lika imponerade. Många tyckte att deras chef borde ägna sig åt att reda ut brott istället för att göra karriär på att profilera sig i tacksamma politiska frågor. I Uppsala protesterade hans underhuggare genom att sätta ut en annons om att de sökte nytt jobb ifall han inte avgick.

Göran Lindberg svarade med att anklaga sina kritiker för att vara kvinnofientliga. Det var den strukturella sexismen inom kåren som villa tysta en feminist som honom, hävdade Lindberg.

Han fick också full uppbackning av det politiska etablissemanget när facket och personalen protesterade. Thomas Bodström förordnade att han skulle vara kvar på sin post.


Han är långt ifrån den enda som har tagit den genvägen. Carin Götblad, Länspolismästare i Stockholm blev rikskändis då hon började profilera sig på invandrarfrågor. Bland annat genom att spenderade pengar på en patrullbil där det stod Aina i sidan. Det är invandrarslang för polis, och är ett turkiskt ord för någon med så lite skam i kroppen att han inte kan se sig själv i spegeln.
http://henrik.motpol.nu/?p=169

Nu börjar det att dra ihop sig. Hög tid att polisen och dess ledare börjar att fokusera på sin egentliga uppgift att bekämpa, förhindra och klara upp brott. Även brott då mot allmänheten som ex villa inbrott, cyckel stölder och annat oglamoröst och inte bara fokusera trafikförseelser och på den egna mest opportuna karriar vägen. Hög tid nu även för polis ledningen och dess ledarskap att börja leverera.

Vi har sagt det förut och vi säger det igen - Sveriges Polis är världens mest inkompetenta organistaion ALLA kategorier.

Inga kommentarer: