torsdag 25 februari 2010

Någon måste ljuga - polisen eller kammaråklagaren.

Det är uppenbart att det nu pågår försök till politisk mörkläggning av denna härva.

"En annan sak som Trolle säger är att kammaråklagare Jens Nilsson talar osanning. Nilsson har ju uppgivit att man lämnade över ”flera hundra namn och telefonnummer”. Men nu är alltså beskedet att någon namnlista inte finns.

Nästa fråga blir vad det i så fall är som Lisa Zetterwall på Söderortspolisen har belagt med sekretess. Enligt Trolle är det något som aldrig har funnits.

Egentligen kan man fråga vad Jonas Trolle överhuvudtaget har med saken att göra. Han är ju från människohandelsgruppen. Men det finns ju inte, enligt honom själv, någon sexhärva. Eller så är den döde Sture Wiholm en mycket ovanlig hallick. För samtidigt som man medger att roteln för människohandel blev inkopplade då man utredde Wiholms död, så är beskedet att det inte finns några andra misstänka än Göran Lindberg. Den döde Wiholm var alltså en hallick med bara en enda kund.

Obegripligt blir också varför man har haft 25 poliser för att utreda en enda sexköpare. Och lika obegripligt att det bara finns en enda misstänkt när det rör sig om ”gang bang”. Sådana kräver liksom fler än två.

På ena sidan finns alltså interna läckor inom polisen som talar om högt uppsatta personer bland våldtäktsmännen och sexköparna. Att det bland annat rör sig om en direktör för ett statligt verk. Information som, om den kunde bekräftas, skulle kunna sänka en sittande regering."

http://henrik.motpol.nu/?p=169

Expolischefen misstänks för koppleri
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/expolischefen-misstanks-for-koppleri_4328493.svd

Inga kommentarer: