tisdag 23 juni 2009

Ger margarin astma hos barn?

Efter den nya skollagen kommer alla skolbarn kunna tvingas att äta “näringsriktig mat”. Det innebär i praktiken att Livsmedelsverkets råd kommer att gälla. Bara billiga omega-6 rika margariner åt barn, inte naturligt smör eller Bregott.
http://www.kostdoktorn.se/ger-margarin-astma-hos-barn

Samtidigt går nu Strålskyddsinstitutet ut och varnar för att vistas ute i solen med hänvisning till ökningen av hudcancer.

Vilka empiriska bevis har Strålskydds Institutet för att solen den sol som är källan för allt liv på jorden skulle skada oss människor. Vi som under evolutionens årmiljoners år vistats nakna under solen?

Hur kan ett statligt institut på detta sätt förfäkta dessa åsikter som bara gör oss sjukare, försämrar vårt imunsystem och hälsa? När vi i realiteten i de breddgrader vi lever på har mer eller mindre D vitamin brist. D vitamin skapas som bekant av kroppen när den utsätts för sol och eftersom det omöjligen går att med naturlig kost få i sig de mängder av D vitamin vi behöver blir konsekvensen för människor på norra breddgrader att de har en mer eller mindre akut brist på D vitamin.

Så här altså två av dig skattebetalere betalda och avlönade institutioner Livsmedelsverket och Strålskydds institutet som tillsamans i realiteten är de som skapar problemen med nedsatt imunförsvar och ökad frekvens av cancer och allergier.

LCHF och Cancer och cellernas andning
http://intheendwerealldebt.blogspot.com/2009/01/lchf-och-cancer-och-cellernas-andning.html

Sambandet mellan D vitamin och influensa
http://intheendwerealldebt.blogspot.com/2009/04/sambandet-mellan-d-vitamin-och.html

Margarin och Livsmedelsverkets kostråd
http://intheendwerealldebt.blogspot.com/2009/04/margarin-och-livsmedelsverkets-kostrad.html


Lag kräver "nyttig" skolmat
http://intheendwerealldebt.blogspot.com/2009/05/lag-kraver-nyttig-skolmat.html

Inga kommentarer: