torsdag 18 juni 2009

Istället för doping - Bygg en stark och lätt kropp med rätt kost och hormon

Ni har väl inte missat att Frank Nilssons hög intressanta bok om kost och idrott nu finns tillgänglig? Köp den!

Rätt kost och hormonellt intelligent träning en oslagbar kombination!

Den av svenska fysiologer på 1960-talet introducerade kolhydratladdningen har visat sig otillräcklig för dagens krävande idrottsprestationer. Den leder dessutom till allvarliga sjukdomstillstånd både hos idrottare och hos alla andra. Inom elitidrotten avbryts träningen varje säsong av prestationsnedsättande sjukdomsperioder och inflammatoriska tillstånd.

Lösningen har för många blivit förbjudna preparat doping. Fusket solkar idrottens rykte och leder till svåra sjukdomstillstånd!

Jägarkosten, den kost vi är anpassade för (kallas också LCHF, Low Carb High Fat) innebär nya möjligheter. Den gör inte bara vanligt folk friska och smala, utan den ger också den moderna idrottaren en järnhälsa, som tillsammans med en normalisering av hormonsystemet med höjda nivåer av testosteron och tillväxthormon, också ger en rejäl höjning av prestationsförmågan!Boken kombinerar jägarkosten med hormonellt intelligent träning.

Författaren Frank Nilsson är lärare i naturvetenskapliga ämnen på gymnasienivå. Han arbetar sedan fem år tillbaka med kost- och hälsofrågor. Frank föreläser i föreningar, på företag och förvaltningar om jägarkost, animalisk högfettkost, vår ursprungliga föda. Denna kost har han ätit i sju år och gick redan det första året ned 10 kg med kraftigt förbättrade värden.
http://butik.pagina.se/FB_Produkt.asp?art=72411759

och här ca 50 kr billigare:
http://www.bokus.com/b/9789172411753.html?pt=search_result&search_term=frank%20nilsson

Inga kommentarer: