onsdag 2 december 2009

Obama avslöjade ny krigsstrategi

Mest fachinerande är väl ändå att människor verkligen går på detta? Obama får Nobels fredspris och står för change..? Nu behövs bara ett nytt terror attentat à la 9/11 under 2010 så kan den verkliga eskaleringen sätta igång.

Och från det lilla sverige som idag fullständigt saknar egen försvarskapacitet att försvara sitt eget land i mer än tre minuter så skickas naiva unga grabbar och tjejer allt enligt vårt EU försvarssamarbete till Afganistan och Somalias kuster för att få uppleva lite action, äventyr och spänning? Allt medans Brezinzki, the wall street banksters (ni vet de som anser sig göra ..Gods Work) hurrar och klappar händerna.

Varför skall svenska grabbar och tjejer låta sig utnyttjas på detta hänsynslösa sätt och för ingen ersättning alls riskera sina allt tom sina liv? Låt istället Brezinzki och Kissinger själva slåss i sina egna krig. Det kan väl vara passande annars att notera vad dessa herrar själva anser om de soldater som på detta sätt är beredda att offra sina liv:

"Military men are “dumb, stupid animals to be used” as pawns for foreign policy".
Henry Kissinger,
National Security Advisor to Nixon, 1973.

The quote is found in “Final Days,” a book by Bob Woodward and Carl Bernstein. Kissinger has never disputed it.


"Att skicka ytterligare 30 000 soldater till Afghanistan är av vitalt nationellt intresse för USA sade president Barack Obama när han avslöjade sin nya strategi.

Nato lovar skicka ytterligare 5 000 soldater.

- Vi befinner oss i Afghanistan för att förhindra en cancer från att sprida sig ännu en gång genom landet. Men det är samma cancer som redan slagit rot i gränsregionen i Pakistan. Det är därför vi behöver en ny strategi som fungerar på bägge sidorna om gränsen, sade han."

http://nyheter.se.msn.com/article.aspx?cp-documentid=151161533

Ännu en svensk Afghanistan-soldat död
http://svt.se/2.22620/1.501979/annu_en_svensk_afghanistan-soldat_dod

1 kommentar:

K sa...

Ja, är det inte helt otroligt att han fått fredspriset. Enda sättet att inte förlora sin integritet är att ödmjukt tacka nej till det.