söndag 16 augusti 2009

Testa profylax med vitamin D och kost mot influensan

Mycket tjat nu om svininfluensan. Det diskuteras gratis vacciner osv. Läkemedels industrin klappar händerna och hälso etablisemanget med WHO i spetsen ser en changs att få tillökning av medel och inflytande och hoppas på ökade anslag. Ju mer panik de lyckas att förmedla desto större är changsen. Två särintressen således som formligen tävlar om att få ut allt mer hysteriska budskap.

Istället var ute i solen så mycket du kan, (influensor drabbas alltis oss den tid på året när vi har sämst med sol - ett samband om något) på mot hösten och under vintern ät rejäla doser D vitamin. Ät alltid näringintensiv kost (kött från gräsbetande djur, fisk, riktigt smör, fet mjölk, ägg och ost) undvik som pesten industrins kemiska jox, halvfabrikat, vegetabiliska oljor och margarin dvs allt det som sänker kroppens immunförsvar och försämrar cellernas funktioner.
http://www.dagensmedicin.se/asikter/debatt/2009/08/14/profylax-med-vitamin-d-och/

En annan bra grej att se till att peta i sig i bland med jämna mellanrum är kokosfett, rikt på nyttiga mättade fetter , med kraftiga antibakteriella egenskaper och även med skydd mot virus. Ex Laurinsyra som som finns i kokosfett, modersmjölk och smör verksamt mot herpesvirus, och monalaurin som bildas från laurinsyra tycks tom ha effekt på HIV - virus.

Undvik som pesten läkemedels industrins kemiska gifter. De skadar mer än de gör nytta och till råga på eländet så kostar de dessutom pengar.
http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/07/18/Robert-F-Kennedy-Jr-Explains-the-Autism-Coverup.aspx

Sambandet mellan D vitamin och influensa
http://intheendwerealldebt.blogspot.com/2009/04/sambandet-mellan-d-vitamin-och.html

Inga kommentarer: