torsdag 20 januari 2011

MODERATERNA FÖRLORAR näst val

Det finns en gemensam nämnare i allt detta. Läs och begrunda.

"Om det är full storm i Tunis och Minsk just nu mot politiska idioter och korrupta makthavare så närmar vi oss detta just nu i Stockholm också i vår lilla värld. Drar inte Moderaterna tillbaka de nu presenterade vansinninga förslaget med att slakta de redan nedprutade FUTTIGA ungdomsidrottsbidragen med 25% så blir det storm här och dom får jätteproblem per omgående. Ett par politiska misfoster till damer skall spara 26 milj kr i den ideella ungdomsidrottssektorn och HÄVDAR att breddklubbarna nu kan ta in det via sponsorer när det går bra för företagen.

Här i Stockholm gäller att spelar man inte på Råsunda-Globen-Stadion/Zinken OCH har TV-tid så finns INGA SPONSORER tillgängliga. Dom flockas runt AIK-Djurgården-Hammarby-BP i huvudsak. Breddklubbarna är de som sopar upp de ungdomar som inte får profilera sig i storklubbarna pga att dom inte är så bra, är fattiga invandrare eller ungdomar på glid. Vi har mycket av den vara i Stockholm och de futtiga pengar vi (breddungdomsklubbarna) idag får är en bit av stadens anställdas kaffekassa MEN besparar staden jättesummor.

Det som händer är att man RAKT I ANSIKTET spottar jättegruppen av ideella (obetalda) ungdomsledare - vilka i sig i arbetstimmar representerar ett jättebelopp.
Fy f-n för dessa politiker. Ut på gatorna här också !! Det är inte bara Ben Ali och Lukatjenko som skall ut. Vi har ett antal här också."

http://www.jordanfonden.se/

Utbildnings minister Björklund, en militär vilse i lingonskogen
http://intheendwerealldebt.blogspot.com/2010/09/utbildnings-minister-bjorklund-en.html

Inga kommentarer: