fredag 13 juli 2012

Få inbrott klaras upp – polisen ser över rutinerna

Världshistoriens mest inkompetenta organisation - alla kategorier känner alla till, det är ett absolut odiskutabelt faktum är den Svenska Polisen. Eller vad säg om att den svenska Polisen klarar att reda ut ynka 4% av alla anmäla bostadsinbrott? En monumental inkompetens av historiska proportioner. Ett totalt korrupt ledarskap - eller vad säg om Uppsalas fd Länspolismästare som avslöjades vara en av de grövsta kvinnomisshandlare och förgripare av kvinnor inte minst minderåriga som vi haft att göra med i landet. Detta samtidigt som han officielt deltog politiskt rörande och ffa byggde sin kärriär på kvinnofrågor. Lika inkompetent var fd länspolis mästaren i Stockholm Carin Götblas, stark associaerad för till fd länspolismästaren i Uppsala (Kapten klänning ) som helt byggde sin karriär på invandrarfrågor. Med sådan politisk opportunism spelar resultaten från verksamheten endast ringa betydelse.

För att ytterligare strö salt på såren har vi den fullständigt skrattretande och löjeväckande Palme gruppen där inte minst Hans Hollmer skämde ut sverige, svenskarna och svenskt polisväsende internationellt på ett oreparabelt sätt. Hans framfart i utredningen fick ex Engelska skämt tecknade att skriva en lite  slipp med texten under bilden av ett antal grova förbrytare "The bad news is that the Police have started investigating us, the good thing is that they are Swedish". Säger väl allt eg om svenska polisen?
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5186243

Sätter man dock detta i perspektiv så beror detta naturligt vis på att man inte vill att vanliga hedliga svenskar skall kunna känna säkerhet och att man på detta sätt bäst skapar den typ av otrygghet i samhället som gör att starkare krafter kan ta över ledarrollen. Allt emedans vanlige svensken har nog med att värja sig.Lägg istället resurser på väg kontroller och piket poliser (va fan ska sverige lägga resurser på kravall och insats styrkor för..?) och bilden blir än tydligare.

Syftet verkar vara att man skall känna otrygghet för sitt hem, att man inte fredligt skall kunna samlas på gator och torg för att uttrycka sina årikter och när man kör på vägarna så skall man känna att när som helst kan man åka dit. Parkerar man risker5ar man ständigt trafikböret och försök få rättning i en P-Bot fråga och ni vet vad jag syftar på och försörjer man sig själv skall man betal skatt ända in i absurdum. Det värsta staten vet är självständiga och oberoende individer som klarar at försörja sig själva.

Skaraborgs polisen tas nu fram som ett föredöme genom att de faktiskt utför brottsplatsundersökningar hamnar på en uppklarningsprocent på ca 40%. Som om ca 40% skulle vara godkänt? Tänk dig en säljare som år efter år eller för den delen en VD som rapport efter rapport ligger på 40% av målet. Sådana individer blir inte långlivade annat än förståss om de har sin karriär hos svenska polisen.

Jämför sedan svenska polisens totala inkompetens med Svenska Skattemyndightens kompetens och förmåga at luska fram den minsta lilla transaktion som inte betalats i skatt och de resurser och den kompetens denna organisation har till sitt förfogande och man anser att allt detta handlar om politisk prioritering.

Inga kommentarer: