onsdag 6 januari 2010

Raketerna

2010 kommer vara året när STP, TAM och AFA omväxlande kommer att dra sig uppåt vidare allt högre värderingar. STP har vi skrivit om redan och den starka utveckling denna aktie haft sedan 3 dec 2008. Men detta är bara början.

I dag ser vi TAM utvecklas synnerligen starkt och tidvis har aktien varit uppe ca 50% över dagen. Vi får se vad den till sist stänger på men klart är att resan bara börjat för denna aktie. Något som fö även kan sägas gällande samtliga dessa tre raketer.

AFA ex står inför synnerligen spännande kommande veckor och det kan om allt vill sig väl sluta mycket lyckligt för trogna aktieägare av detta innehav.

Klart är at vi får anledning att kommma tillbaka till dessa tre innehav, allt i takt med att bolagen nu inte bara dels går från ren konkursvärdering utan nu är förmögna att i en strid ström kunna presentera den ena avgörande nyheten efter de andra kommande veckor, månader och år.

Icke att förglömma är dessutom det faktum att samtliga dessa innehav för en svensk ägare även gynnas av en allt starkare Kanadensisk dollar.

Inga kommentarer: