tisdag 1 mars 2011

Yeah right...

Gaddafi: "Det finns inga protester"
"Muammar Gaddafi förnekar att libyerna protester mot honom. Den åsikten vädrar han i en färsk intervju med BBC, där han vidhåller att al-Qaida ligger bakom oroligheterna i landet."

Lars O Svensson - Det finns ingen bostadsbubbla
"Han anser inte att det finns någon bostadsbubbla, han anser inte att hushållen är oroande högt skuldsatta och han anser att de höga bostadspriserna beror på fundamentala orsaker som efterfrågan i storstäderna och höjda löner för hushållen.

Det genomsnittliga hushållet har tre gånger högre förmögenhet än belåning. Hushållens tillgångar är fem gånger större än den disponibla inkomsten.

–Det finns ingen källa till oro."


Energimarknadsinspektionen - höjningen för nätverksavgifterna är skäliga
"Energimarknadsinspektionen tillbaka visar dock anklagelserna från Fastighetsägarna och menar att Eons och Vattenfalls prishöjningar varit skäliga.

-Elbolag som har höjt sina nätavgifter har legat still tidigare, förklarar Caroline Törnqvist på Elmarknadsinspektionen.

Höjningen är också motiverad, enligt Caroline Törnqvist, eftersom det handlar om att se till att elnätet fungerar i dag och om femton, tjugo år."


Marian Radetzki - Olje priset kommer att sjunka
- "Det långsiktiga jämviktspriset ligger väsentligt lägre och det talar för att oljepriset på sikt kommer att sjunka, säger Marian Radetzki"

Svensk Energi - den avreglerade elmarknaden lyfter Sveriges ekonomi
"Den avreglerade elmarknaden lyfter Sveriges ekonomi. Ingen missbrukar sin ställning, hävdar Svensk Energi i en replik på VA:s avslöjande."


Barac Obama - I'm for Change
I don't take a dime of their [lobbyist] money, and when I am president, they won't find a job in my White House.

Inga kommentarer: