måndag 15 november 2010

Söndra och Härska

The "War On Terror" Is A Fraud - It Is Not Meant To Be Won, It Is Meant To Be Continuous
http://www.youtube.com/watch?v=dIaPGIwZNXo&feature=player_embedded

Rockefeller Reveals 9/11 FRAUD to Aaron Russo
http://www.youtube.com/watch?v=7nD7dbkkBIA&translated=1

Låter det som konspiratoriskt hokus pokus?

Förr i tiden läste alla grundskoleelever latin och som ett av de grundläggande komponenterna i denna undervisning användes Julius Ceasars memoarer "De galliska krigen". Här beskrivs i detalj den tydliga startegi som sedan i alla århundranden används mycket framgångrikt och som innebär att Romarna med bara några tusen man kunde besegra en fler miljon starka befolkningen som gallerna (Frankrike) och som möjliggjorde för bara 100.000 totalt (kvinnor och barn inräknade) Engelsmän kunde erövra hundra tals miljoner indier, som Hitler använde sig av ex när han själv brände ner Tyska Riksdagen och nu används av Oligarkerna i Det anglo saxiska finanseliten för att motivera "the war on terror".

Strategin heter söndra och härska och utgör en av imperialismens verkliga hörnstenar. Exakt hur detta går till läser man bäst från själva källan skriven som sagt av Julius Ceasar:

The Gallic War (Loeb Classical Library) Caesar (Author)
http://www.amazon.com/Gallic-War-Loeb-Classical-Library/dp/0674990803

Och här Brittiske underrättelse officeren Kitsons beskrivning i en modernare tappning men som i stora drag bygger på samma enkla principer:

Low Intensity Operations Subversion, Insurgency and Peacekeeping av Frank Kitson
http://www.bokus.com/bok/9780571161812/low-intensity-operations/

Inga kommentarer: