tisdag 10 februari 2009

And these guys want YOU to pay your tax?

OM man övt skall kunna klara att hålla trovärdigheten mer än några minuter med den typ av fluffiga retorik Obama använder sig av så gäller det att "walk the walk and talk the talk". Det gäller att leva upp till "Change", "Inga bonusar till Wall Street" men så här långt har det varit väldigt lite change och fiffel och båg verkar det finnas gott om även bland de ev nya ansiktena. Uppvaknandet bland allmänheten kan nu komma både snabbare och mer brutalt än vad någon kunnat ana.

Att Obama själv som ung aktivist på Acorn var en av de tongivande med kravet att banker skulle låna ut mer till fattiga och utan kreditprövning har vi talat om tidigare. Nu blir det alltså hans jobb att försöka fixa till det han var med och skapade genom nya politiska beslut som i realiteten ökade bankernas kreditrisk till oanade höjder och som nu skadat den reala ekonomin så ohyggligt. Learning by doing?

"Mr. Geithner failed to pay Social Security self-employment taxes when he worked for the International Monetary Fund. '

Tom Daschle apparently forgot to pay for his driver and car which cost 128,000 dollars.

It makes sense that only a tax cheat is qualified to run our corrupt government. That makes Tom Dashle qualified also. How about electing Bernie Madoff. After all NASDAQ and the SEC saw nothing wrong with him either."

Obama's People Don't Pay Their Taxes... Again
http://www.huliq.com/3478/76957/obamas-people-dont-pay-their-taxes-again

Americans have had just about enough of watching insiders with the right connections living well off the rest of us.
http://www.alternet.org/democracy/125918/daschle%27s_demise_is_just_the_beginning%3A_get_ready_for_a_torrent_of_populist_outrage/

Barack Obama and the Strategy of Manufactured Crisis
http://www.americanthinker.com/2008/09/barack_obama_and_the_strategy.html

Inga kommentarer: